MEKK tagság - 2016

Tisztelt erdélyi kopó tulajdonos!  

Az erdélyi kopó fajtagondozását végző Magyarországi Erdélyi Kopó Klub (MEKK) célja, hogy tájékoztassa az erdélyi kopó tulajdonosokat a fajtát érintő kérdésekről, szabályokról, összefogja és szakmailag segítse az erdélyi kopó tenyésztést, lehetőséget biztosítson a kopó tulajdonosok számára a kutyák munkaképességének kipróbálására, hasznosítására. Közös rendezvények szervezésével közelebb hozza egymáshoz a kopó tulajdonosokat, barátokat, érdeklődőket. A klub 2016. év során is számos rendezvényre várja régi és új tagjait.  

Amennyiben be kíván lépni a klubba, vagy továbbra is tagja kíván maradni, az alábbi számlaszámra tudja az éves tagdíjat elutalni: Magyarországi Erdélyi Kopó Klub, 73600149-11119566 (Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet). A közleményhez mindenképpen írja be a nevét és az összeg rendeltetését.

A tagdíj összege MEOE Szövetségi kártyával 9000 Ft, Szövetségi kártya nélkül 6000 Ft. 
A szövetségi kártya igénylésével jogosult a MEOE Szövetség összes tagszervezetének rendezvényein a kedvezményeket igénybe venni. A MEKK szolgáltatási és nevezési díjairól is a honlapon tájékozódhat.

Új tagjainkat kérjük továbbá, hogy töltsék ki a belépési nyilatkozatot.  

Amennyiben kérdése merülne fel a fentiekkel kapcsolatban a következő telefonszámokon érdeklődet: 

Kiss Boglárka 06 20 2169904

Berényi-Kozma Katalin 06 20 9611536

 

Üdvözlettel,

Pelczéder Tibor

Elnök

Magyarországi Erdélyi Kopó Klub